Hoppa direkt till innehåll

App: Runkeeper

Runkeeper är en app som med hjälp av din telefons inbyggda GPS håller koll på hur långt du promenerat, sprungit eller cyklat till exempel. Den ger dig en fin översikt med karta, genomsnittliga tider och hur många kalorier du har förbränt. Du kan publicera detta på Facebook och få andra att kommentera och peppa dig!
Men Runkeeper är inte bara en app som hjälper dig mäta hur långt du promenerat utan dom har något som heter Health Graph vilket är ett nätverk av data mellan en uppsjö olika appar med data om hur du mår. Använder du en Withings Wi-Fi våg så kan den skicka din vikt till Runkeeper som då vet om din träning har lett till att du gått upp eller ned i vikt. På det här viset så kan en hel del intressant översiktsdata skapas över hur det går för dig.

Synkronisera data

Mitt Bästa Jag är en del i den processen. Du kan lägga upp ditt Runkeeper-konto här på Mitt Bästa Jag.

När du är inloggad så ser du ditt namn uppe till höger, klicka på det och välj sedan redigera och sedan går du in på "Anslutna tjänster" och där kan du lägga till Runkeeper, som då kommer fråga om Mitt Bästa jag får tillgång till ditt data.
Efter det så går Mitt Bästa Jag ut och laddar ned din senaste status direkt från tjänsten. Smidigt!
0 Kommentarer