Hoppa direkt till innehåll

Mitt Bästa Jag

Hejsan! Mitt namn är Sandman och jag ville komma i form. Så jag anmälde mig till ett nytt projekt som Hässlöhuset startade som hette "Bli ditt bästa jag" som skulle vara ett sextonveckorsprogram för att komma i form och ändra på dåliga vanor och helt enkelt lära sig att träna och äta rätt. Jag hade länge gått och tänkt att jag borde ta tag i det där, men det har aldrig blivit av.
Jag gick vidare till "topp tio" men tyvärr så valde dom inte mig. Men det fick inte mig att deppa ihop, utan jag startade min pånyttfödelse på alldeles egen hand i stället! Och det bästa är ju att göra saker tillsammans, och eftersom jag är webbutvecklare till yrket så var det bara naturligt att skapa en samlingssida som heter "Mitt Bästa Jag" där alla som vill bli bättre på att vara sig själva kan träffas och dela med sig.
Anledningen är att det alltid är enklare att förändra sig om man har någon att tala med och om man delar med sig av fram fram- och motgångar. Det håller igång drivet helt enkelt!
Detta är inte en konkurrent till Hässlöhusets "Ditt Bästa Jag", dom har ju riktiga tränare och kostrådgivare, utan ett alternativ till de som inte har råd att anlita en personlig tränare eller liknande. För det är otroligt mycket man kan göra alldeles själv!

Vad kostar det?

Inget! Det här är en helt gratis sida för dig som vill komma i form. Vi har inte ens några annonser här! Det finns ingen som tjänar pengar på att du blir medlem här!
2 Kommentarer
  • comment
  • comment