Hoppa direkt till innehåll

Tips för att hjälpa dig bli det bästa du kan bli

Man behöver ju alltid lite hjälp på vägen och här är några tips om hur du kan få hjälp

Vänner och bekanta

Något jag alltid tyckt har hjälpt mig att fokusera är att vara väldigt öppen med att jag nu ska gå ned i vikt och kanske till och med dela med mig av mina mål. På så sätt så ser man till att vara fokuserad på målet för att man vill inte misslyckas när alla vet om att man försökt. Det ger det där lilla extra. Plus att det är säkert så att en del av dem gärna är med dom med!

Runkeeper

De flesta har alltid med sig telefonen och om du installerar Runkeeper på den så kan den hålla koll på hur långt och hur snabbt du promenerat, joggat, cyklat eller vad du nu gjort. Om du gör inomhus aktiviteter som att simma så kan du föra in det i efterhand manuellt och den räknar ändå ut hur många kalorier du förbränt.

Synkronisera

Om du skaffar ett Runkeeper-konto så kan du synkronisera det med Mitt Bästa Jag så allt du gör laddas upp här och visas på din sida. Smidigt!

My Fitness Pal

En annan app som är ett riktigt smidigt sätt att hålla koll på vad du äter och hur mycket du borde äta för att gå ned i vikt. Man får en kaloribudget och ska under dagen inte överskrida den. Man ser snabbt vad det är man ätit som ger mycket kalorier. Den innehåller näringsinformation om hundratusentals saker, inklusive allt från de stora svenska märkena.

Withings

Här finns det en hel del fitnessprodukter men den som jag gillar mest är deras Wifi-våg. Efter en enkel första inställning så laddar den automatiskt upp din vikt till deras nättjänst, som du i sin tur kan koppla ihop med Runkeeper ovan, vilket betyder att det kommer in automatiskt på Mitt Bästa Jag, smidigt och snyggt!
0 Kommentarer