Bli medlem på Mitt Bästa Jag

Var med och dela med dig av hur du själv kommer i form!
Bli medlem Bli medlem

Komma i form

2013-09-03
Förra året gick jag ned 20 kilo utan att träna, vilket var rätt så imponerande. Men sedan dess så har jag gått upp i vikt igen. Inte upp till samma nivå men för långt. När jag började gå ned i vikt förra året så vägde jag 117kg och jag kom ned till 97kg och nu är jag uppe i 108kg igen.
Så det är dags att ta tag i det där, med besked. Nya mål och nya metoder. Hässlöhuset har ett projekt som heter "Bli ditt bästa jag" som jag ansökte till. Jag kom inte med (men gick vidare till topp tio). Programmet skulle pågå i sexton veckor och det var tre träffar per vecka. Två med en personlig tränare och en med en dietist. Det lät som ett skoj projekt så det är väl inte helt omöjligt att realisera på egen hand? Ok, inte med dietist och personlig tränare. Men att äta rätt och träna regelbundet? Så klart!
Så, vad är målet då? Ja det är ju lite svårt att säga eftersom om man tränar så går man ju upp i vikt också, samtidigt som man vill gå ned i vikt. Men ett mål är ju att på sexton veckor gå ned till 90kg och samtidigt bygga muskler på vägen.
Givetvis så ska jag blogga om det som jag gjorde förra året. Var många som tyckte det var intressant då. Så jag satte upp en helt ny sida - Mitt Bästa Jag! Här kan du också registrera dig och blogga om hur det går för dig!
0 Kommentarer