Bli medlem på Mitt Bästa Jag

Var med och dela med dig av hur du själv kommer i form!
Bli medlem Bli medlem
Vecka sex och jag tycker att det går segt. Jag går inte ned i rätt takt. Jag tycker jag borde ha förlorat mer med tanke på hur mycket jag ändå rör mig. Jag misstänker att jag antingen underskattar hur mycket kalorier jag får i mig eller överskattar hur mycket kalorier jag gör av med.
Så jag måste se över det där. Idag är det min födelsedag så jag är rädd att jag inte kommer undan lite finare onyttig mat idag. Men jag måste se till att styra upp det här med kosten ännu mer.
Sedan har jag börjat kolla på det här med kosttillskott till träningen, och då i första hand när jag tränar på gym. Tanken är att fylla på med protein, vitamin och mineraler som kroppen behöver för att effektivisera träningen. Och ju effektivare träningen blir desto mer växer ju muskler och ju mer muskler växer desto mer energi tar dem från övriga kroppen - man blir av med fett.
Så jag har köpt en provsats med "Triple Protein" och ska se vilka andra märken jag ska testa. Det är en hel djungel det här och jag känner att jag måste läsa på lite mer. Men protein och aminosyror ska vara en bra start i vilket fall som helst.
0 Kommentarer