Hoppa direkt till innehåll
weblog

Blogg

Jag skriver inte så mycket här längre, kanske delvis för att jag hade ju hoppats på att fler skulle skriva här så man liksom fick "pepp" av varandra.
Så, hur går det för mig då? Ja, jag tycker det går rätt så bra. Jag har gått ned nästan tio kilo sedan jag började, vilket betyder att jag gått ned 18 kilo sedan min "maxvikt" så att säga. Mitt mål är ju som sagt 90 kilo så jag har ändå över åtta kilo kvar. Det märks så klart på byxlinningen men jag känner att jag har en bra bit kvar tills dess att jag är nöjd. Mitt midjemått har gått från 121 cm ner till 104 cm, men vill bli av med mycket mer just runt midjan.
Kosten går faktiskt rätt så bra. Jag är inte religiös men håller mig ändå rätt så bra till LCHF och vad det innebär. Mer för att det faktiskt är bättre för min mage än att jag ska gå ned i vikt.
Träningen går också mycket bra. Jag är på gymmet 3-4 gånger varje vecka. Sen tycker jag så klart att det går långsamt framåt trots det, men jag har helt klart fått större muskler även om jag inte tycker det syns så mycket. Och träningen gör ju också att man inte går ned i vikt i den takt man hade hoppats på - eller är det något jag intalar mig kanske?
Så, det var ju en liten sammanfattning av vart jag är just nu vad gäller att komma i form