Bli medlem på Mitt Bästa Jag

Var med och dela med dig av hur du själv kommer i form!
Bli medlem Bli medlem
Här är mitt träningsschema, fyra dagar i veckan så promenerar jag. Raskt, givetvis. Är nere i 10 minuter per kilometer men kan säkerligen bli snabbare. Man bränner en hel del kalorier av att bara gå raskt. Jag passar på medan min son har träning.
Sedan är jag på gymmet tre morgnar i veckan. Efter barnen stuckit till skolan så åker jag dit. Tar inte så lång stund. Jag cyklar i tio minuter för att värma upp och sedan har jag en liten rutin för mestadels arma, bröst och axlar. Lite mage och lite rygg med.
Det är inte alls svårt att hinna med tycker jag. I alla fall inte än. Det är skönt att gå och lyssna på musik och gymmet är än så länge väldigt jobbigt men jag tror det kommer förändras med tiden.
Den här ska bli mycket större! :)
Kan tänka mig att det ser ut som att det är mycket fritid som försvinner här, men det känns inte som det. Som sagt, mycket av promenaderna sker när sonen har träning, och jag skulle ju annars bara sitta där och läsa en bok eller liknande. Ja, jag kanske har mindre tid för att läsa böcker!
Sedan har jag tre vilodagar i veckan än så länge. Har jag tid så kan jag gå en sväng på helgen med, men gör jag inte det så är det inte hela världen.
Men plan är helt klart att även bygga muskler som i sin tur givetvis bränner fett och ökar ämnesomsättningen.
2 Kommentarer