Bli medlem på Mitt Bästa Jag

Var med och dela med dig av hur du själv kommer i form!
Bli medlem Bli medlem
I och med att Emils fotbollsträning tog en liten paus så har jag inte promenerat lika mycket på senaste veckorna som innan, vilket är lite synd. Men jag vet inte hur mycket promenaderna gav egentligen. Runkeeper påstod hela tiden att jag gjort av med 5-600 kalorier minst så det skulle ju betyda att jag låg väldigt bra till dagligen vad gäller kalorier, men även om jag märkte skillnad i form av kondition och hastighet, samt att jag mådde bra i hela kroppen av det så sade vågen att alla kalorier satt där dom alltid suttit.
Midjemåttet har gått ned en bit, dock, men inte rasat direkt. Så det är klart jag har flyttat lite vikt till lite muskler här och där.
Men i och med uppehållet i hans träningen så har jag inte gått så mycket, och har i stället gått på gym desto mer! Och här kan jag säga att jag märker en skillnad nu efter bara ett par veckor. Jag har ju gymmat sedan jag startat men fokus har ändå legat på promenaderna och att bränna fett på den vägen, men jag tror nog gymmet ger mest "payoff" så att säga. Vet inte om det påverkat midjemåttet (än) men det har helt klart påverkar andra delar. jag har något som nästan påminner om bröstmuskler just nu, samt att mina armar känns starkare. Jag tränar öven rygg, axlar och framförallt mage men där har jag inte ännu märkt något revolutionerande.
För magen så har jag även en app som heter "Adrian James 6 Pack Abs Workout" som jag kör på Beginner-nivån och det är ruskigt jobbiga magövningar. Jag avslutar alltid gymmet med dom övningarna och är alltid genomsvettig efter dem (och ja, övriga träningen med så klart).
Så, jag är inget muskelberg direkt, men det känns bra. Jag har alltid varit stark och bredaxlad men känner mig lite "spänstigare" nu i alla fall, även om jag har en lång bit kvar. Vi såg på Man of Steel i helgen och Tina sade uttryckligen att hon ville att jag skulle se ut som Henry Cavill :)
Så det är bara att jobba hårt!
2 Kommentarer