Bli medlem på Mitt Bästa Jag

Var med och dela med dig av hur du själv kommer i form!
Bli medlem Bli medlem
Ja, det har gått sju veckor nu, och jag tycker själv jag har tränat rätt så hårt. Tagit mykcet promenader och varit på gym flera gånger i veckan, varje vecka. Och som jag skrev innan så märks det! Men det är ett mått som det inte märks på - midjemåttet! Hur kan det ligga så stilla?
Men för att ta de goda nyheterna först. Mina biceps har vuxit från 37 cm upp till 41 cm i omkrets. Låren har vuxit från 53 cm i omkrets till 62 cm och bröstkorgen har vuxit från 108 cm till 117 cm! Inte illa alls! Men midjemåttet... Den där himla magen... Den har gått ned en centimeter. En enda! Vad tusan!
Är det vad jag äter? Jag tycker jag rimligtvis borde göra av med fler kalorier än vad jag äter - kanske inte varje dag men helt klart de flesta dagarna. Ja, jag fuskar ibland, men jag tycker att man borde kunna få göra det någon gång då och då. Om vi har godis hemma så smakar jag - jag moffar inte, jag trycker inte i mig en halv skål. Jag smakar ett par bitar för vad tusan! Jag äter nötter på kvällarna annars och visst, det innehåller kalorier men också omega 3-fetter som är bra för kroppen, och protein som är bra för muskeluppbyggnad, nötter rekommenderas ju för sådana som tränar.
Men ändå står det det där himla midjemåttet stilla!
Att vikten står stilla är ett mindre problem, eller ja - mitt mål var ju att gå ned hela 18 kilo men om man ökar i mått på ben, armar och bröst så väger ju muskler också, så om jag inte går ned 18 kilo så är det ok med mig - men då ska ta mig tusen inte magen se ut som om jag äter tre påsar chips varje kväll!
Det är väldigt peppande att se armar och bröst växa så här, men det förtas lite när man inte märker någon som helst skillnad på magen. Och visst, man kan ju hävda att fettet på magen har minskat och under det så har magmuskler skapats som i sin tur håller midjemåttet oförändrat, men jag tycker inte det räcker som undanflykt. Jag vill se mer påtagliga resultat!
0 Kommentarer