Hoppa direkt till innehåll
weblog

Blogg

Nu har jag äntligen börjat gå ned i vikt efter någon ordning. Jag har blivit duktigare på maten, ännu duktigare än innan, samt att jag tränar mycket. Både jag och Tina märker att det är en klar förändring i muskeltrakterna, vilket är himla skoj!
Vi åt pizza igår och jag åt en väldigt god grekisk sallad. Jag smakade en bit som blev över, men jag lät ändå bli en egen pizza. Kan tyckas deppigt, men jag tror mest det är en känsla av stolthet, att man lyckades låta bli helt enkelt. Jag tycker absolut att man ska kunna "unna sig" saker med måtta, men jag känner att jag måste komma en bit till innan jag har dom marginalerna att jobba med så att säga.
Apropå sallad så kan jag rekommendera salladsbaren på ICA Sjöhagen. Jag åker förbi där på mornarna efter jag har tränat och komponerar en rätt så stor sallad. Den är fräsch och billigare än dom som är färdigkomponerade i lådor. Runt 40:- för en hel måltid blir det.
Det jag brukar ta är sallad, lite pasta, majs, fetaost, räkor och kräftstjärtar, samt ibland lite vanlig ost och krutonger. Det är faktiskt förvånansvärt mättande och förmodligen väldigt kalorifattigt. Rekommenderas, som sagt!