Hoppa direkt till innehåll
weblog

Blogg

Nu har jag, eller snarare vi, börjat med Smoothies på mornarna! Det är riktigt nice, och så vitt jag kan avgöra så är det riktigt fettsnålt också. Ingredienser är i regel en banan, kvarg och grapejuice och sedan lite frysta bär. Kvargen innehåller i stort sett inga kalorier alls, och juicen och bananen är väl egentligen det enda som gör det, men det är så pass små mängder så det lär knappas registreras.
Annars så fortsätter jag med gym tre-fyra gånger i veckan, vilket givetvis är klurigt så här i mellandagarna, men jag åker dit när jag kan helt enkelt. Det går riktigt bra, och har en rutin jag kör samt proteindryck och sådant efter träningen. Det känns på mig att jag blivit kraftigare och starkare och det är en rätt skön känsla. Men att bygga muskler är en sjukt långsam process. Man märker resultat rätt så snabbt men man blir snabbt frustrerad över hur långsamt det går. De flesta som bygger muskler gör det i flera år.
Jag tycker om att vara på gymmet, så jag har inget problem med att se det som en del av min livsstil när man ser framåt också.
Mitt mål från början var att gå ned till 90kg innan nyår, vilket var igår. Ett mål jag rent teoretiskt inte skulle ha haft något problem med att nå då jag gått ned så mycket förut. Men då gymmade jag inte, vilket jag gör nu, så jag insåg ju rätt så snabbt att när jag tränar på gymmet så kommer jag inte gå ned i vikt så det är ett dumt mål att ha.
Däremot så betyder det inte att jag är smal och snygg än, jag har på tok för mycket mage än, men det är å andra sidan enda delen som det är för mycket av. Jag är nöjd med armar och ben, även om armarna ser rätt så taniga ut nu när jag tappat lite underhudsfett där, även om det betyder att muskler är mer framträdande.
Så jag fortsätter in i 2014 utan direkta mål annat än att jag ska fortsätta gå på gymmet och jobba vidare med kosten helt enkelt.